BIP-workshop 15 maj

Kompetensutvecklingsprojektet Conecto välkomnar er som nyckelpersoner för BIP i er organisation att delta i BIP-workshops.
Conecto har och kommer att utbildat en mängd organisationer i Stockholms län och erbjuder nu kollektivt lärande BIP-workshops för er. Kanske är du ansvarig för att leda reflexiva praktiken, implementera spindeldiagrammet, titta på samordning för parallella insatser? BIP är mångfacetterat och utvecklingsarbetet ser olika ut hos olika verksamheter, dessa workshops riktar sig till dig som är en nyckelperson för BIP-implementeringen och stöttar utvecklingsarbetet i just din organisation.
Vid dessa tillfällen får ni testa praktiska övningar som passar att ta med sig tillbaka till sin verksamhet. Vi välkomnar två personer från varje verksamhet att delta vid dessa två workshops, begränsat antal platser och först till kvarn gäller.
Vid den andra workshopen är temat reflexiva övningar att använda i gruppen.
Datum: 15 maj
Tid: 9.30-12.00
Plats: fysiskt på plats, vi återkommer med adress.
Workshopledare: Christina Matteoni, arbetskonsulent Samordningsförbundet Stockholm stads insats Aktivitetsplatsen. Christina har deltagit i Växthusets utbildning i BIP för kunskapspersoner och är certifierad utbildare i Växthusets dialog- och skattningsverktyg för BIP.
 
Kompetensutvecklingen är ett kostnadsfritt erbjudande från projekten Lumena och Conecto. Projekten finansieras av ESF och drivs av sju Samordningsförbund i Stockholms län. Tillsammans skapar vi en jämställd, jämlik och tillgänglig arbetsmarknad.
Pris och längd
0 kr
1 dag

Kommande datum

Datum: 15 maj Kl. 09:30-12:00
Plats: Lokal - återkommer om plats